ledningsjobb.se

 

  Lindbäcks

Lindbäcks är familjeföretaget som tror på Rationellt Byggande och Sunt Boende. För att skapa hållbara boenden som möter morgondagens behov.

Lindbäcks är Sveriges ledande företag inom området industriellt byggande av flerbostadshus i trä – och utvecklingen fortsätter. 

Vi är ett familjeföretag i fjärde generationen från Piteå i Norrbotten och vår vision är att vara kundens förstahandsval när det gäller att bygga, bo och leva. Vi bygger industriellt för att vi tror på boende för fler och vi tror på en hållbar framtid. Vi bygger våra flerbostadshus i trä från de norrländska skogarna. Med modern teknik utvecklar vi sedan bostäder och levererar snabbt, säkert och kostnadseffektivt direkt på plats – på uppdrag av våra kunder och genom att producera hyresrätter och bostadsrätter i egen regi. Det har med tiden gett oss mycket god kunskap och erfarenhet av hela processen och vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar, från projektutveckling till produktion och

Är du nyfiken på att jobba på ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag? Vi har huvudkontor och fabriker i Piteå och kontor i Kiruna, Stockholm och Göteborg. Vi har verkat i byggbranschen i snart 100 år och är idag ca 520 medarbetare, allt från ekonomer, projektörer, konstruktörer, projektutvecklare till industrisnickare och byggarbetare.

Vi letar efter personer med kunskap, engagemang och drivkraf och vi strävar efter mångfald – vi tror att olika bakgrund, kön och etnicitet tillför mycket till vår utveckling som företag, vi strävar också efter att skapa en dynamisk och trivsam arbetsplats. Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats i ett innovativt företag där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

I december 2017 stod vår nya produktionsanläggning i Piteå klar. En stor satsning som innebär att vi tredubblar vår produktion och att vi blir fler medarbetare genom hela projekt- och produktionsprocessen. Vi har redan rekryterat många nya kollegor och söker efter fler som vill bygga framtidens boende med oss. Är det du?

Bransch

Trähus, tillverkning

Anställda

200

Huvudkontor

Öjebyn

Webbplats
Lindbäcks
Sociala medier

Lindbäcks i sociala medier

Missa inga jobb från Lindbäcks

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor