ledningsjobb.se

 

  Omvårdnad i Skönvik AB


Verksamheten ligger i natursköna omgivningar i Hedemora. Ungefär 1 km från stadens centrum, nära men ändå ostört från en stressig vardag. 

Till Omvårdnad i Skönvik kommer både yngre och äldre människor med psykiska funktionshinder eller demens. Några stannar för en kortare tid medan andra finner trygghet i ett långvarigt boende. Vårt omvårdnadsboende syftar till att skapa en positiv miljö med känsla för det unika hos varje människa.

Omvårdnad i Skönvik är ett privat alternativ till omvårdnadsboende för människor med psykiska funktionshinder och demens. Rune Engdahl grundade företaget 1993 och sedan dess har det varit ett familjeföretag med gästen i fokus. 2006 lämnade Rune över verksamheten till dottern Anette Kallin som idag bedriver verksamheten med Annelie Östlund vid sin sida som biträdande verksamhetschef. Tillsammans med den kompetenta personalen ser de fram emot en fortsatt utveckling av Omvårdnad i Skönvik.

Du är varmt välkommen att söka jobb hos oss! 

Våra lediga tjänster finns publicerade nedan.

Vi behöver även vikarier året runt som bland annat kan hoppa in vid sjukdom, studier och semester. En utbildning i omvårdnad/och eller social omsorg eller annan liknande erfarenhet är då av stor vikt. Välkommen med din spontanansökan här http://www.oisab.se/jobba-hos-oss-31414508

Bransch

Vård och omsorg

Anställda

57

Huvudkontor

Hedemora

Sociala medier

Omvårdnad i Skönvik AB i sociala medier

Missa inga jobb från Omvårdnad i Skönvik AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor