ledningsjobb.se

 

  PreMedic AB

Vår ambition

Vår ambition är att erbjuda prehospital hälso- och sjukvård av toppkvalité. Våra uppdragsgivare ska känna sig nöjda och trygga med besluten att lägga driften av sin ambulanssjukvård i våra händer. Våra patienter ska i alla avseenden få ett professionellt omhändertagande och alltid bemötas med respekt och vänlighet. Andra delar inom vården ska uppleva att ambulanssjukvården tillför betydande mervärden ifråga om kompetens, kvalitet och säkerhet.'

Vår verksamhet

Premedic bedriver på uppdrag av region och landsting ambulansverksamhet i Sverige. Vi bedriver idag ambulansverksamhet i Östergötland och Västerbotten med en personalstyrka på drygt 30 stycken ambulanssjukvårdare och 80 stycken sjuksköterskor varav runt 45 stycken är specialistutbildade. Vi tillämpar kollektivavtal slutna mellan Vårdföretagarna, kommunal och Vårdförbundet.

Premedic Östergötland AB bedriver på uppdrag av Region Östergötland ambulansverksamhet i östra delen av regionen. Region Östergötland har sedan flera år tillbaka låtit entreprenörer konkurrera om uppdraget att utföra ambulanstjänster och vi är stolta över att ha fått det förtroendet. Vi arbetar gränslöst inom regionen med utgångspunkt från Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Vi utför uppemot 26 000 uppdrag varje år.

Premedic Västerbotten AB bedriver från och med 1 september 2017 på uppdrag av Västerbottens läns landsting ambulanssjukvård i Dorotea, Vindeln, Sorsele och Tärnaby. Uppdraget innebär uppemot 2300 uppdrag varje år.

För mer information om styrelse, ägarstruktur och ekonomi besök Allabolag – Premedic Östergötland AB och Allabolag – Premedic Västerbotten AB.

Bransch

Hälsa & Sjukvård

Anställda

80+

Huvudkontor

Linköping

Webbplats
PreMedic AB
Sociala medier

Aktuella jobb från PreMedic AB

Premedic Skåne söker en driftchef till Hässleholm

Hässleholm - 11 dagar kvar

Läs mer

PreMedic AB i sociala medier

Missa inga jobb från PreMedic AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor