ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Pure Consulting Group

VÅR HISTORIA

Pure Consulting Group startades 2010 av erfarna IT-entreprenörer och utvecklare och har sen dess växt organiskt i enlighet med devisen “Kvalitet framför kvantitet”.

Från dag ett var målet en organisation där vi kunde sätta konsulten i centrum, erbjuda de mest tilltalande uppdragen, stå för marknadens bästa villkor och dessutom ha riktigt roligt tillsammans. Idag jobbar vi precis så med drygt 70 knivskarpa konsulter i teamet och kontor på tre orter i Sverige.

Verksamhetsfälten sträcker sig över utveckling och IT-arkitektur, integration, teknisk testning samt projekt- och testledning.

EN SAK HAR VI LÄRT OSS UNDER ÅREN

Konsulter som får frihet och utrymme att utvecklas är gladare och mer motiverade.  Av den anledningen styr du, tillsammans med uppdragsgivaren, dina dagar själv.

Som specialistleverantör med medarbetare i toppskiktet av sina fält har vi möjlighet att erbjuda marknadens mest stimulerande uppdrag, både när det gäller uppdragsgivare och arvode. På så vis uppmuntrar vi till driv, delaktighet och engagemang. Det kallar vi verklig frihet under ansvar.

BLI EN AV OSS

”Vi har ett smörgåsbord av ersättningsmodeller och du väljer det som passar din livssituation allra bäst, men det de har gemensamt är att du garanterat får avsevärt högre ersättning för samma arbete, mot vad du har idag. Byta modell under resans gång går även det.

Vi var först på marknaden med att erbjuda helt rörlig ersättning, inkluderad garantilön, och i genomsnitt har våra medarbetare höjt sin ersättning med 25 % mot tidigare anställning om de fortsatt arbeta i samma omfattning som innan. Vi vet vad du förtjänar och rätt balans mellan fritid och arbete är A och O för oss. Vi tummar inte heller på kvaliteten och har en väl fungerande organisation som supporterar dig, härliga centrala lokaler där vi ofta träffas för diverse roliga och givande gemensamma aktiviteter.

Att vi även årligen har grymma konferenser på såväl varmare breddgrader som i Alpernas bergsmassiv ser vi som en självklarhet inom Pure. Där vi varje gång en ny konferens infaller hör superlativ ifrån nytillkomna kollegor som  ”detta var den bästa och mest givande konferensresa jag upplevt under hela min karriär!”

Hör av dig, vi vill lova att du inte kommer ångra dig. Ingen av våra drygt sjuttio konsulter har gjort det hittills.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Bransch

IT

Anställda

60

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats

language

Missa inga jobb från Pure Consulting Group

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor