ledningsjobb.se

Sten & Vägarbeten AB

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län.

Vill du vara med och skapa framtiden med ett av Värmlands största företag inom mark och anläggning? Tveka inte att höra av dig till oss för att starta din karriär på Sten & Vägarbeten.

Sten & Vägarbeten är en trygg arbetsplats inom mark och anläggning för dig som tror på sammanhållning, utveckling och hållbarhet. Styrkan i företaget är våra medarbetare och därmed kärnan i vår framtid.

En trygg arbetsgivare

Sten & Vägarbeten har funnits sedan slutet av 1950-talet och är väletablerade på arbetsmarknaden. 70 år senare har vi nu blivit ett av Sveriges första företag att bli ISO-certifierade inom arbetsmiljö, så vi vet att ni kommer trivas

Vi är ett företag med stora möjligheter till utveckling. Vi lyssnar på våra medarbetare och låter de som vill få utvecklas och växa i sin roll. Vi går även igenom vilka kurser som kan behövas hos våra medarbetare för att nå rätt kompetens i företaget.

Att trivas på sin arbetsplats är grunden till ett bra arbete. För att må bra måste samspelet mellan privatliv och arbete klicka. Vi försöker därför i största mån att hitta arbeten i närområdet samt erbjuda våra anställda personalförmåner.

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Byggverksamhet

Anställda

50

Huvudkontor

Karlstad

Adress

Rådalsvägen 10, 653 50

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Sten & Vägarbeten AB

Vi söker projektchef/platschef inom Mark och Anläggning

Karlstad - 7 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Sten & Vägarbeten AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor