ledningsjobb.se

The Game Assembly - TGA Utbildning AB

The Game Assembly är en yrkeshögskola som utbildar framtidens spelutvecklare. Tre år i rad har skolan rankats bland världens bästa spel- och designskolor av The Rookies.

En av världens bästa spelskolor  

The Game Assembly grundades 2008 är en yrkeshögskola som utbildar framtidens spelutvecklare och är idag en viktig aktör för att förse den svenska spelbranschen och internationellt med talangfulla medarbetare. Ca 7 % av alla som är aktiva i spelbranschen i Sverige idag, är utbildade på TGA i Malmö. Tre år i rad har The Game Assembly rankats bland världens bästa spel- och designskolor av The Rookies.

Under 2019 startade TGA även upp en skola i Stockholm. Alla våra YH-utbildningar är mellan 1,5-2,5 år, alla på heltid. En tredjedel av utbildningen spenderas på en arbetsplats, Lärande i arbetet (LiA,) som är förlagd under det sista halvåret av utbildningen, allt för att göra dig redo för ditt kommande yrkesliv. Vårt studieupplägg är unikt och i skolan kommer du att få arbeta verklighetsförankrat, agilt i team och producera spel genom hela utbildningen, alltid i samspel med studerande från de andra disciplinerna på skolan. Vi erbjuder praktiska och kreativa utbildningar, som gör dig redo för en karriär i spelbranschen.

TGA – en del av spelbranschen

The Game Assembly har ett nära samarbete med spelbranschen som garanterar att utbildningens innehåll motsvarar arbetsmarknadens krav på kommande medarbetare. En examen från The Game Assembly är biljetten till ett kreativt och spännande yrke, med hela världen som arbetsfält. Våra alumner är idag yrkesverksamma i flera olika världsdelar och vårt alumninätverk är av stort värde för våra studerande efter examen. The Game Assembly är mer än en skola. Vi är en familj och vi tar hand om varandra.

På The Game Assembly har vi samlat ett gäng duktiga, drivna och engagerade lärare, med gedigen erfarenhet inom spelutveckling. Vi drivs av att utveckla både spel och människor.

Är spel din passion?

Utbildningarna håller ett högt tempo och kräver ödmjukhet och öppenhet inför feedback vilket gör att TGA söker personer med passion för spel, driv och målmedvetenhet samt en stark förmåga att samarbeta. Vi har en lång och noggrann antagningsprocess som säkerställer att de studerande som antas både kan och verkligen vill jobba med spelutveckling. På flera av utbildningarna söker du med en digital portfolio.

Utbilda dig på The Game Assembly och få en spännande och kreativ karriär!

En del av AcadeMedia. 

The Game Assembly är en del av AcadeMedia, Nordens ledande utbildningsföretag.AcadeMedia är verksamt i hela utbildningskedjan: förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

 

Bransch

Utbildning

Anställda

25

Huvudkontor

Malmö

Adress

Jungmansgatan 3, 211 11

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från The Game Assembly - TGA Utbildning AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor