ledningsjobb.se

 

  VA SYD

 

VA SYD levererar friskt dricksvatten, hanterar dagvatten, renar avloppsvatten och tar hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt.

Vi uppmuntrar dig till att dricka kranvatten, tänka på vad du spolar ner i avloppet och sortera dina sopor. Tillsammans bidrar vi aktivt till en hållbar samhällsutveckling. 
För miljön, nära dig. 

VA SYD är en regional VA-organisation som verkar i Sydvästra Skåne och som även har hand om avfallshanteringen i Burlöv och Malmö. Vi är ett kommunalförbund vilket innebär att vi är en politiskt styrd organisation som består av våra medlemskommuners VA-verksamheter. Våra medlemskommuner är Burlöv, Eslöv, Lund och Malmö. 

”Det är ett jobb med varierande arbetsuppgifter med ett eget stort ansvar, samtidigt som det alltid finns något att lära.”
Så beskriver Joel Olsson, drifttekniker avloppsvattenavdelningen VA SYD, sitt arbete.

”Stora variationer i belastningen gör att ingen dag är den andra lik, nya utmaningar och nya problem dyker upp hela tiden. Arbetsuppgifterna är omväxlande men samtidigt stimulerande så jag utvecklas ständigt. Också trivs jag bra med mina arbetskollegor” 
Nermina Zaimovic beskriver vardagen på ett avloppsreningsverk, hon jobbar som processingenjör på Ellinge avloppsreningsverk i Eslöv.

Bransch

Miljö. Vatten. VA-teknik

Anställda

350

Huvudkontor

Malmö

Webbplats
VA SYD

Lediga jobb från VA SYD

Förbundsdirektör till VA SYD

10 dagar kvar

Läs mer

Gruppchef inom Utredning till VA SYDs nya enhet Teknik och Projekt

Malmö - 9 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Joel Olsson

Drifttekniker

Amanda Haux

Kommunikatör

Nermina Zaimovic

Processingenjör

Vad gör du en vanlig dag på VA SYD?

Jag kontrollerar våra olika processer, både via vårt övervakningsprogram och ute på plats. Eventuella justeringar görs via styrprogrammet samtidigt som jag och mina kollegor utför drift och underhåll för att säkerställa driften.

Vissa arbetsuppgifter kan vara desamma men ingen dag är sig lik i slutändan. Det är ett jobb med varierande arbetsuppgifter med ett eget stort ansvar samtidigt som det alltid finns något att lära. 

Varför sökte du jobb på VA SYD?

VA SYD erbjöd ett spännande uppdrag, att utveckla och ta fram pedagogiskt innehåll till ”Den hållbara staden”, för Kretseum kretslopp och kunskapscenter. Att VA SYD har en uttalad vision att vara en ledande, aktiv miljöaktör och har ambitionen att ständigt utveckla sin pedagogiska verksamhet känns spännande och angeläget.

Vad är det bästa med att jobba på Ellinge avlopssreningsverk?

Stora variationer i belastningen gör att ingen dag är den andra lik, nya utmaningar och nya problem dyker upp hela tiden. Arbetsuppgifterna är omväxlande men samtidigt stimulerande så jag utvecklas ständigt. Också trivs jag bra med mina arbetskollegor.

Missa inga jobb från VA SYD

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor