ledningsjobb.se

Lediga jobb inom Försäljningschef

Att jobba som försäljningschef är utmanande

Att jobba som försäljningschef innebär många svåra utmaningar och samtidigt mycket inspirerande arbete. Som chef leder till du vanligtvis ett team med säljare och din uppgift är att skapa effektiva försäljningsprocesser.

Vad gör en försäljningschef inom ett företag?

Jobb som försäljningschef finns hos de flesta större företag. Som försäljningschef är du arbetsledare och planerar, följer upp och utvärderar försäljningen inom ditt team. Din uppgift är att bemanna med bra personal och att se till att personalen har de förutsättningar som de behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Du jobbar förmodligen med personliga utvecklingssamtal och har också arbetsmiljöansvar. Din uppgift är att skapa en så effektiv säljorganisation som möjligt. Det gäller att våga vara långsiktig och kunna fatta kloka och bra beslut.

Läs merVisa mindre ...

Din sökning efter jobb inom: Försäljningschef gav 1 träff.

Försäljningsansvarig Väg

Svenska Geotech AB / Försäljningschef

Svenska Geotech AB

location_on Västra Götalands län

access_time 20 dagar kvar

Vad krävs för att jobba som försäljningschef?

För att jobba som försäljningschef ska du vanligtvis ha många års erfarenhet inom säljbranschen. Ett arbete som försäljningschef innebär tuffa utmaningar och det gäller att vara förberedd. Det finns många olika säljutbildningar som du kan gå men det finns ingen specifik högskoleexamen som är ett formellt krav för att bli anställd som försäljningschef. Det handlar om att kunna visa på att man är en bra ledare som kan skapa framgång inom en organisation. Erfarenhet i kombination med relevanta utbildningar brukar vara ett framgångskoncept inom den här branschen.

Jobb som försäljningschef i större städer

De flesta riktigt intressanta jobben som försäljningschef finns i våra större städer. Det finns till exempel många lediga jobb som försäljningschef i Göteborg. Men det finns också stora chanser att kunna jobba som försäljningschef i Malmö. Bor du i någon av våra större städer eller har möjlighet att pendla så finns det all anledning att höra av sig för att höra om det finns några lediga jobb som kan passa dig. I de större städerna finns de riktigt stora företagen och säljorganisationerna är ofta ganska stora här.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Husqvarna Construction

3 lediga tjänster

Unik Resurs i Sverige AB

11 lediga tjänster

Jönköpings kommun

2 lediga tjänster

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

31 lediga tjänster

Smedjebackens kommun

Smedjebacken 11 lediga tjänster

Frösunda

Om Frösunda 22 lediga tjänster

Tipsa mig om nya jobb!

Bevaka sökning

Arbetsgivare i fokus

Malmö stad

Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer.

Malmö stad

Malmö stad har just nu 95 lediga jobb

Tegelhagens skola

Tegelhagen ligger i ett lugnt bostadsområde i södra Sollentuna, i en naturskön omgivning med närhet till skog, äng och sjö.  Skolan är fr.o.m. 2017 under ombyggnation. Verksamheten är då evakuerad till två nybyggda modulskolor i närområdet.

Tegelhagens skola

Tegelhagens skola har just nu 6 lediga jobb

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Det är viktig för oss att alla medarbetare inom SBC känner sig uppskattade och delaktiga. Vi jobbar ständigt med att tydliggöra medarbetarnas bidrag till företagets långsiktiga mål och Vision. Vår tro är att engagerade och nöjda medarbetare ger nöjda kunder och vi jobbar aktivt med frågor som rör detta.

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB har just nu 3 lediga jobb

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 730 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 4,5 miljarder svenska kronor (2016).

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB har just nu 7 lediga jobb

Danderyds Sjukhus AB

Vill du bidra med din kompetens, utvecklas och växa på en arbetsplats där dina idéer och initiativ välkomnas och tas till vara?
Välkommen med din ansökan!

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB har just nu 42 lediga jobb

Atea Sverige AB

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden.

Atea Sverige AB

Atea Sverige AB har just nu 14 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.