ledningsjobb.se

Lediga jobb som Försäljningschef

Att jobba som försäljningschef är utmanande

Att jobba som försäljningschef innebär många svåra utmaningar och samtidigt mycket inspirerande arbete. Som chef leder till du vanligtvis ett team med säljare och din uppgift är att skapa effektiva försäljningsprocesser.

Vad gör en försäljningschef inom ett företag?

Jobb som försäljningschef finns hos de flesta större företag. Som försäljningschef är du arbetsledare och planerar, följer upp och utvärderar försäljningen inom ditt team. Din uppgift är att bemanna med bra personal och att se till att personalen har de förutsättningar som de behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Du jobbar förmodligen med personliga utvecklingssamtal och har också arbetsmiljöansvar. Din uppgift är att skapa en så effektiv säljorganisation som möjligt. Det gäller att våga vara långsiktig och kunna fatta kloka och bra beslut.

Läs merVisa mindre ...
SALES ENGINEER/AREA SALES MANAGER - BJUV/HELSINGBORG - SWEDEN

Bruks Siwertell / Försäljningschef

Bruks Siwertell

location_on Bjuv

access_time 26 dagar kvar

Säljchef till Riddermark Bil AB - Sundsvall

Instore Business AB / Försäljningschef

Instore Business AB

location_on Sundsvall

access_time 19 dagar kvar

Konsultchef till vårt nya affärsområde Hedera Nurse

Hedera Group / Enhets- / Affärsomr. chef, Försäljningschef

Hedera Group

location_on Göteborg

access_time 5 dagar kvar

Projektsäljare till SWT

Lundin & Boström / Försäljningschef

Lundin & Boström

location_on Borlänge

access_time 41 dagar kvar

Vad krävs för att jobba som försäljningschef?

För att jobba som försäljningschef ska du vanligtvis ha många års erfarenhet inom säljbranschen. Ett arbete som försäljningschef innebär tuffa utmaningar och det gäller att vara förberedd. Det finns många olika säljutbildningar som du kan gå men det finns ingen specifik högskoleexamen som är ett formellt krav för att bli anställd som försäljningschef. Det handlar om att kunna visa på att man är en bra ledare som kan skapa framgång inom en organisation. Erfarenhet i kombination med relevanta utbildningar brukar vara ett framgångskoncept inom den här branschen.

Jobb som försäljningschef i större städer

De flesta riktigt intressanta jobben som försäljningschef finns i våra större städer. Det finns till exempel många lediga jobb som försäljningschef i Göteborg. Men det finns också stora chanser att kunna jobba som försäljningschef i Malmö. Bor du i någon av våra större städer eller har möjlighet att pendla så finns det all anledning att höra av sig för att höra om det finns några lediga jobb som kan passa dig. I de större städerna finns de riktigt stora företagen och säljorganisationerna är ofta ganska stora här.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Vattenfall AB

19 lediga tjänster

ValueOne AB

14 lediga tjänster

Vellinge kommun

0 lediga tjänster

Sollefteå Kommun

9 lediga tjänster

Länsstyrelsen i Norrbotten

0 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

ValueOne AB

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. 

ValueOne AB

ValueOne AB har just nu 14 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 19 lediga jobb

Systembolaget

Systembolaget har ett viktigt uppdrag – att begränsa alkoholskadorna i Sverige. Vi ska informera om risker med alkohol, sälja med ansvar och samtidigt ge bra service.

Systembolaget

Systembolaget har just nu 21 lediga jobb

Riksbyggen

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt? Arbeta i ett större sammanhang, i en större gemenskap? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen till oss på Riksbyggen.

Riksbyggen

Riksbyggen har just nu 24 lediga jobb

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 800 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor (2018).

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB har just nu 0 lediga jobb

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds sjukhus är ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi bedriver universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste folksjukdomar. Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsamman

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB har just nu 15 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.