ledningsjobb.se

Lediga jobb som IT-chef / CTO

Att jobba som IT-chef/CTO är spännande

Den som jobbar som IT-chef/CTO har en utmanande och krävande vardag. IT-organisationer är ofta komplexa och verkar inom ett område som utvecklas snabbt och där kraven är höga.

Att jobba som IT-chef/CTO är utmanande

Att jobba som IT-chef innebär att du har det övergripande ansvaret för ett företags eller en organisations IT. Du har ett antal underställda som du leder och du jobbar med rekryteringar och kompetensförsörjning. Ditt arbete går ut på att underlätta för dina medarbetare att bygga en effektiv IT-organisation. Det kan handla om att ta fram IT-strategier och policy-dokument. Du jobbar förmodligen med personliga utvecklingssamtal och har lönesamtal. Ditt arbete går ut på att leda, fördela och utvärdera det arbetet som utförs inom IT-organisationen. Det gäller att vara både drivande och kunna fatta kloka beslut.

Läs merVisa mindre ...
Produktområdeschef - IT Koncerngemensamt till SJ

Experis AB / IT-chef / CTO, Chefstjänster

Experis AB

location_on Stockholm

access_time 17 dagar kvar

Produktområdeschef - IT Trafik & Service till SJ

Experis AB / IT-chef / CTO, Chefstjänster, Produktionschef

Experis AB

location_on Stockholm

access_time 17 dagar kvar

Utbildningar för dig som vill bli IT-chef

Ditt arbete som IT-chef kräver oftast att du har en ingenjörsutbildning inom datateknik eller informationsteknik i botten. Förutom det kräver jobbet flera års erfarenhet inom IT-branschen. Ett chefsjobb är sällan det första jobb man får utan snarare något man måste jobba några år för att förtjäna. Det finns många privata företag som erbjuder kurser inom ledarskap och chefskap. En eller flera sådana kurser kan vara ett utmärkt komplement till din högskoleutbildning och din arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att ha en god teoretisk grund när man ska jobba med komplicerade IT-frågor.

Jobb som IT-chef i våra större städer

Det finns gott om jobb som IT-chef i Stockholm. Det finns även många lediga jobb som IT-chef i Göteborg. En av flera anledningar till att det finns gott om jobb som IT-chef i Sveriges större städer är att här finns våra största företag. För att en organisation ska vara i behov av en IT-chef krävs det att det är en ganska stor organisation. Dessutom ska den ha ett stort behov av IT-tjänster och IT som stöd i verksamheten. Du som bor i någon av våra större städer gör klokt i att kontakta något av de större företagen för att höra om de har något jobb som passar dig.

Hitta IT-chefsjobb redan idag

På NetJobs.com finns det gott om IT-chefsjobb. Besök oss för att hitta lediga jobb för chefer. Vi listar de senaste ledningsjobben. Vem vet vilken framtid som väntar dig? Besök oss redan idag för att hitta ditt framtida drömjobb. Vi är en ledande sajt inom jobbevakning när det gäller jobb för ledare.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Vattenfall AB

15 lediga tjänster

Systembolaget

20 lediga tjänster

Sollefteå Kommun

5 lediga tjänster

ValueOne AB

20 lediga tjänster

Iris Sverige AB

9 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

ValueOne AB

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. 

ValueOne AB

ValueOne AB har just nu 20 lediga jobb

LKAB

Vi är en världsledande gruv- och mineralkoncern med många möjligheter. Vi är en samhällsbyggare, produktutvecklare och en drivkraft för växande välstånd.

LKAB

LKAB har just nu 30 lediga jobb

Relita Industri & Skadeservice AB

Relita löser dina problem inom industriservice, skadeservice, fastighetsservice, fastighetsjour, sanering m.m. Dygnet runt! Vi har kontinuerligt utvecklat vår maskin- och fordonspark till att idag vara en av de mest omfattande i vår bransch.

Relita Industri & Skadeservice AB

Relita Industri & Skadeservice AB har just nu 0 lediga jobb

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 800 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor (2018).

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB har just nu 2 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 15 lediga jobb

Systembolaget

Systembolaget har ett viktigt uppdrag – att begränsa alkoholskadorna i Sverige. Vi ska informera om risker med alkohol, sälja med ansvar och samtidigt ge bra service.

Systembolaget

Systembolaget har just nu 20 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.