ledningsjobb.se

Lediga jobb som IT-chef / CTO

Att jobba som IT-chef/CTO är spännande

Den som jobbar som IT-chef/CTO har en utmanande och krävande vardag. IT-organisationer är ofta komplexa och verkar inom ett område som utvecklas snabbt och där kraven är höga.

Att jobba som IT-chef/CTO är utmanande

Att jobba som IT-chef innebär att du har det övergripande ansvaret för ett företags eller en organisations IT. Du har ett antal underställda som du leder och du jobbar med rekryteringar och kompetensförsörjning. Ditt arbete går ut på att underlätta för dina medarbetare att bygga en effektiv IT-organisation. Det kan handla om att ta fram IT-strategier och policy-dokument. Du jobbar förmodligen med personliga utvecklingssamtal och har lönesamtal. Ditt arbete går ut på att leda, fördela och utvärdera det arbetet som utförs inom IT-organisationen. Det gäller att vara både drivande och kunna fatta kloka beslut.

Läs merVisa mindre ...

Din sökning efter jobb inom: IT-chef / CTO gav 1 träff.

IT Security Officer

Atlas Copco Industrial Technique AB / IT-chef / CTO

 Atlas Copco Industrial Technique AB

location_on Nacka

access_time 23 dagar kvar

Utbildningar för dig som vill bli IT-chef

Ditt arbete som IT-chef kräver oftast att du har en ingenjörsutbildning inom datateknik eller informationsteknik i botten. Förutom det kräver jobbet flera års erfarenhet inom IT-branschen. Ett chefsjobb är sällan det första jobb man får utan snarare något man måste jobba några år för att förtjäna. Det finns många privata företag som erbjuder kurser inom ledarskap och chefskap. En eller flera sådana kurser kan vara ett utmärkt komplement till din högskoleutbildning och din arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att ha en god teoretisk grund när man ska jobba med komplicerade IT-frågor.

Jobb som IT-chef i våra större städer

Det finns gott om jobb som IT-chef i Stockholm. Det finns även många lediga jobb som IT-chef i Göteborg. En av flera anledningar till att det finns gott om jobb som IT-chef i Sveriges större städer är att här finns våra största företag. För att en organisation ska vara i behov av en IT-chef krävs det att det är en ganska stor organisation. Dessutom ska den ha ett stort behov av IT-tjänster och IT som stöd i verksamheten. Du som bor i någon av våra större städer gör klokt i att kontakta något av de större företagen för att höra om de har något jobb som passar dig.

Hitta IT-chefsjobb redan idag

På NetJobs.com finns det gott om IT-chefsjobb. Besök oss för att hitta lediga jobb för chefer. Vi listar de senaste ledningsjobben. Vem vet vilken framtid som väntar dig? Besök oss redan idag för att hitta ditt framtida drömjobb. Vi är en ledande sajt inom jobbevakning när det gäller jobb för ledare.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Witzenmann Sverige AB

1 lediga tjänster

Norrtälje kommun

Om Norrtälje kommun 25 lediga tjänster

Sollentuna kommun

1 lediga tjänster

Sollefteå Kommun

17 lediga tjänster

Malmö stad

82 lediga tjänster

Gästrike Vatten AB

1 lediga tjänster

Tipsa mig om nya jobb!

Bevaka sökning

Arbetsgivare i fokus

Danderyds Sjukhus AB

Vill du bidra med din kompetens, utvecklas och växa på en arbetsplats där dina idéer och initiativ välkomnas och tas till vara?
Välkommen med din ansökan!

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB har just nu 31 lediga jobb

Elektroskandia

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Verksamheten omsätter KSEK 5.800.571 (2016) och vi har 790 medarbetare på 48 platser runt om i landet.

Elektroskandia

Elektroskandia har just nu 4 lediga jobb

Tegelhagens skola

Tegelhagen ligger i ett lugnt bostadsområde i södra Sollentuna, i en naturskön omgivning med närhet till skog, äng och sjö.  Skolan är fr.o.m. 2017 under ombyggnation. Verksamheten är då evakuerad till två nybyggda modulskolor i närområdet.

Tegelhagens skola

Tegelhagens skola har just nu 3 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 53 lediga jobb

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 730 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 4,5 miljarder svenska kronor (2016).

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB har just nu 5 lediga jobb

Malmö stad

Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer.

Malmö stad

Malmö stad har just nu 82 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.