ledningsjobb.se

Lediga jobb som Marknadschef

Marknadschef - proffs på analys och kommunikation

Är du analytiskt lagd och en duktig kommunikatör? Drömmer du även om ett jobb som ledare? Då kan ett jobb som marknadschef vara ett yrke för dig.

Arbetsområden för en marknadschef

Marketing Manager, Head of Marketing, Chief Marketing Officer… Yrket som vi traditionellt kallar för marknadschef har idag många namn. Förmodligen på grund av du som innehar titeln kan arbeta inom en rad olika typer av organisationer av olika storlek där nivån på din befattning kan variera. En marknadschef brukar ha det yttersta ansvaret för olika marknadsinsatser. Arbetsuppgifterna kan innefatta att driva olika kampanjer, se till att företagets marknadsplan följs och undersöka marknadens behov. Dessutom tillkommer en chefsroll med ansvar för att se till att avdelningen effektivt arbetar tillsammans mot långsiktiga mål. Marknadschefen kan jobba i en rad branscher såväl inom privat- som offentlig sektor.

Läs merVisa mindre ...
Chef för operativt inköp till företag i södra Stockholm

ValueOne AB / Enhets- / Affärsomr. chef, Marknadschef

ValueOne AB

location_on Stockholms län

access_time 16 dagar kvar

Att utbilda sig till marknadschef

Ett arbete som marknadschef kombinerar analytisk förmåga med färdigheter i intern och extern kommunikation. Många marknadschefer är civilekonomer eller civilingenjörer med en kandidatexamen i marknadsföring i bagaget. Det är även vanligt med marknadschefer med utbildningar eller fristående kurser inom kommunikation. Högskolor och universitet erbjuder även en rad program med titlar som Marknadskommunikationsprogrammet eller Masterprogram i Marknadsföring. Det är vanligt att marknadschefer har en gedigen arbetslivserfarenhet när de tillträder. Det existerar även en rad möjligheter för dig som vill fortbilda dig inom marknadsföring vid en fristående skola eller via en KY-utbildning.

Spännande möjligheter på en bred arbetsmarknad

Spannet mellan vad marknadschefer inom olika organisationer arbetar med är stort. Detta leder många spännande jobbmöjligheter och möjligheter att jobba inom en sektor som passar dig. Många marknadschefer arbetar i storstäderna. Kanske drömmer du också om att jobba som marknadschef i Stockholm? Trots att yrket är populärt och konkurrensen om jobben är stor så finns det goda möjligheter att hitta lediga jobb som marknadschef i Göteborg eller att jobba som marknadschef i Malmö. Löneläget i de större städerna är generellt bättre än på mindre orter. Även ute i landet finns det många intressanta möjligheter både inom en expansiv privat sektor och inom den offentliga sektorn.

Här hittar du marknadschefsjobben

På ledningsjobb.se har vi samlat lediga jobb som passar dig som söker marknadschefsjobb. Hos oss hittar du de senaste jobben samlade på ett och samma ställe. Vi är marknadens ledande nischade jobbsajt, här hittar du jobb som passar dina ambitioner och erfarenheter. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Sollefteå Kommun

9 lediga tjänster

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

13 lediga tjänster

Vattenfall AB

19 lediga tjänster

Länsstyrelsen i Norrbotten

0 lediga tjänster

ValueOne AB

14 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds sjukhus är ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi bedriver universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste folksjukdomar. Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsamman

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB har just nu 15 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 19 lediga jobb

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 800 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor (2018).

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB har just nu 0 lediga jobb

Riksbyggen

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt? Arbeta i ett större sammanhang, i en större gemenskap? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen till oss på Riksbyggen.

Riksbyggen

Riksbyggen har just nu 24 lediga jobb

Systembolaget

Systembolaget har ett viktigt uppdrag – att begränsa alkoholskadorna i Sverige. Vi ska informera om risker med alkohol, sälja med ansvar och samtidigt ge bra service.

Systembolaget

Systembolaget har just nu 21 lediga jobb

ValueOne AB

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. 

ValueOne AB

ValueOne AB har just nu 14 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.