ledningsjobb.se

Lediga jobb som Marknadschef

Marknadschef - proffs på analys och kommunikation

Är du analytiskt lagd och en duktig kommunikatör? Drömmer du även om ett jobb som ledare? Då kan ett jobb som marknadschef vara ett yrke för dig.

Arbetsområden för en marknadschef

Marketing Manager, Head of Marketing, Chief Marketing Officer… Yrket som vi traditionellt kallar för marknadschef har idag många namn. Förmodligen på grund av du som innehar titeln kan arbeta inom en rad olika typer av organisationer av olika storlek där nivån på din befattning kan variera. En marknadschef brukar ha det yttersta ansvaret för olika marknadsinsatser. Arbetsuppgifterna kan innefatta att driva olika kampanjer, se till att företagets marknadsplan följs och undersöka marknadens behov. Dessutom tillkommer en chefsroll med ansvar för att se till att avdelningen effektivt arbetar tillsammans mot långsiktiga mål. Marknadschefen kan jobba i en rad branscher såväl inom privat- som offentlig sektor.

Läs merVisa mindre ...

Din sökning efter lediga jobb inom: Marknadschef gav 2 träffar.

FÖRSÄLJNINGS- OCH MARKNADSCHEF TILL LOTUS TRAVEL

Lotus Travel / Försäljningschef, Marknadschef

Lotus Travel

location_on Stockholm

access_time 7 dagar kvar

Global Digital Marketing Director

Husqvarna Construction / Marknadschef

Husqvarna Construction

location_on Partille

access_time 7 dagar kvar

Att utbilda sig till marknadschef

Ett arbete som marknadschef kombinerar analytisk förmåga med färdigheter i intern och extern kommunikation. Många marknadschefer är civilekonomer eller civilingenjörer med en kandidatexamen i marknadsföring i bagaget. Det är även vanligt med marknadschefer med utbildningar eller fristående kurser inom kommunikation. Högskolor och universitet erbjuder även en rad program med titlar som Marknadskommunikationsprogrammet eller Masterprogram i Marknadsföring. Det är vanligt att marknadschefer har en gedigen arbetslivserfarenhet när de tillträder. Det existerar även en rad möjligheter för dig som vill fortbilda dig inom marknadsföring vid en fristående skola eller via en KY-utbildning.

Spännande möjligheter på en bred arbetsmarknad

Spannet mellan vad marknadschefer inom olika organisationer arbetar med är stort. Detta leder många spännande jobbmöjligheter och möjligheter att jobba inom en sektor som passar dig. Många marknadschefer arbetar i storstäderna. Kanske drömmer du också om att jobba som marknadschef i Stockholm? Trots att yrket är populärt och konkurrensen om jobben är stor så finns det goda möjligheter att hitta lediga jobb som marknadschef i Göteborg eller att jobba som marknadschef i Malmö. Löneläget i de större städerna är generellt bättre än på mindre orter. Även ute i landet finns det många intressanta möjligheter både inom en expansiv privat sektor och inom den offentliga sektorn.

Här hittar du marknadschefsjobben

På ledningsjobb.se har vi samlat lediga jobb som passar dig som söker marknadschefsjobb. Hos oss hittar du de senaste jobben samlade på ett och samma ställe. Vi är marknadens ledande nischade jobbsajt, här hittar du jobb som passar dina ambitioner och erfarenheter. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Valmet AB

1 lediga tjänster

Fasticon Jobb

21 lediga tjänster

Husqvarna Construction

2 lediga tjänster

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

29 lediga tjänster

Vellinge kommun

0 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 800 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor (2018).

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB har just nu 3 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 56 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.