ledningsjobb.se

Lediga jobb inom Marknadschef

Marknadschef - proffs på analys och kommunikation

Är du analytiskt lagd och en duktig kommunikatör? Drömmer du även om ett jobb som ledare? Då kan ett jobb som marknadschef vara ett yrke för dig.

Arbetsområden för en marknadschef

Marketing Manager, Head of Marketing, Chief Marketing Officer… Yrket som vi traditionellt kallar för marknadschef har idag många namn. Förmodligen på grund av du som innehar titeln kan arbeta inom en rad olika typer av organisationer av olika storlek där nivån på din befattning kan variera. En marknadschef brukar ha det yttersta ansvaret för olika marknadsinsatser. Arbetsuppgifterna kan innefatta att driva olika kampanjer, se till att företagets marknadsplan följs och undersöka marknadens behov. Dessutom tillkommer en chefsroll med ansvar för att se till att avdelningen effektivt arbetar tillsammans mot långsiktiga mål. Marknadschefen kan jobba i en rad branscher såväl inom privat- som offentlig sektor.

Läs merVisa mindre ...

Hittade inga jobb som passar din sökning.

Att utbilda sig till marknadschef

Ett arbete som marknadschef kombinerar analytisk förmåga med färdigheter i intern och extern kommunikation. Många marknadschefer är civilekonomer eller civilingenjörer med en kandidatexamen i marknadsföring i bagaget. Det är även vanligt med marknadschefer med utbildningar eller fristående kurser inom kommunikation. Högskolor och universitet erbjuder även en rad program med titlar som Marknadskommunikationsprogrammet eller Masterprogram i Marknadsföring. Det är vanligt att marknadschefer har en gedigen arbetslivserfarenhet när de tillträder. Det existerar även en rad möjligheter för dig som vill fortbilda dig inom marknadsföring vid en fristående skola eller via en KY-utbildning.

Spännande möjligheter på en bred arbetsmarknad

Spannet mellan vad marknadschefer inom olika organisationer arbetar med är stort. Detta leder många spännande jobbmöjligheter och möjligheter att jobba inom en sektor som passar dig. Många marknadschefer arbetar i storstäderna. Kanske drömmer du också om att jobba som marknadschef i Stockholm? Trots att yrket är populärt och konkurrensen om jobben är stor så finns det goda möjligheter att hitta lediga jobb som marknadschef i Göteborg eller att jobba som marknadschef i Malmö. Löneläget i de större städerna är generellt bättre än på mindre orter. Även ute i landet finns det många intressanta möjligheter både inom en expansiv privat sektor och inom den offentliga sektorn.

Här hittar du marknadschefsjobben

På ledningsjobb.se har vi samlat lediga jobb som passar dig som söker marknadschefsjobb. Hos oss hittar du de senaste jobben samlade på ett och samma ställe. Vi är marknadens ledande nischade jobbsajt, här hittar du jobb som passar dina ambitioner och erfarenheter. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Frösunda

Om Frösunda 101 lediga tjänster

Fasticon Jobb

33 lediga tjänster

Smedjebackens kommun

Smedjebacken 13 lediga tjänster

Vattenfall AB

73 lediga tjänster

Gästrike Vatten AB

1 lediga tjänster

Karolinska Universitetssjukhuset

1 lediga tjänster

Tipsa mig om nya jobb!

Bevaka sökning

Arbetsgivare i fokus

Elektroskandia

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Verksamheten omsätter KSEK 5.800.571 (2016) och vi har 790 medarbetare på 48 platser runt om i landet.

Elektroskandia

Elektroskandia har just nu 3 lediga jobb

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 730 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 4,5 miljarder svenska kronor (2016).

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB har just nu 8 lediga jobb

Atea Sverige AB

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden.

Atea Sverige AB

Atea Sverige AB har just nu 11 lediga jobb

Tegelhagens skola

Tegelhagen ligger i ett lugnt bostadsområde i södra Sollentuna, i en naturskön omgivning med närhet till skog, äng och sjö.  Skolan är fr.o.m. 2017 under ombyggnation. Verksamheten är då evakuerad till två nybyggda modulskolor i närområdet.

Tegelhagens skola

Tegelhagens skola har just nu 3 lediga jobb

Danderyds Sjukhus AB

Vill du bidra med din kompetens, utvecklas och växa på en arbetsplats där dina idéer och initiativ välkomnas och tas till vara?
Välkommen med din ansökan!

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB har just nu 44 lediga jobb

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Det är viktig för oss att alla medarbetare inom SBC känner sig uppskattade och delaktiga. Vi jobbar ständigt med att tydliggöra medarbetarnas bidrag till företagets långsiktiga mål och Vision. Vår tro är att engagerade och nöjda medarbetare ger nöjda kunder och vi jobbar aktivt med frågor som rör detta.

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB har just nu 6 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.