ledningsjobb.se

Lediga jobb inom Marknadschef

Marknadschef - proffs på analys och kommunikation

Är du analytiskt lagd och en duktig kommunikatör? Drömmer du även om ett jobb som ledare? Då kan ett jobb som marknadschef vara ett yrke för dig.

Arbetsområden för en marknadschef

Marketing Manager, Head of Marketing, Chief Marketing Officer… Yrket som vi traditionellt kallar för marknadschef har idag många namn. Förmodligen på grund av du som innehar titeln kan arbeta inom en rad olika typer av organisationer av olika storlek där nivån på din befattning kan variera. En marknadschef brukar ha det yttersta ansvaret för olika marknadsinsatser. Arbetsuppgifterna kan innefatta att driva olika kampanjer, se till att företagets marknadsplan följs och undersöka marknadens behov. Dessutom tillkommer en chefsroll med ansvar för att se till att avdelningen effektivt arbetar tillsammans mot långsiktiga mål. Marknadschefen kan jobba i en rad branscher såväl inom privat- som offentlig sektor.

Läs merVisa mindre ...

Din sökning efter jobb inom: Marknadschef gav 2 träffar.

Affärsdriven Marknadsområdeschef

Fasticon Jobb / Enhets- / Affärsomr. chef Marknadschef Övriga jobb

Fasticon Jobb

location_on Stockholms län

access_time 32 dagar kvar

Marknadschef / chef för marknad och försäljning till PDF Brasserie Group – restaurang och hotell

NextU / Marknadschef

NextU

location_on Stockholms län

access_time 44 dagar kvar

Att utbilda sig till marknadschef

Ett arbete som marknadschef kombinerar analytisk förmåga med färdigheter i intern och extern kommunikation. Många marknadschefer är civilekonomer eller civilingenjörer med en kandidatexamen i marknadsföring i bagaget. Det är även vanligt med marknadschefer med utbildningar eller fristående kurser inom kommunikation. Högskolor och universitet erbjuder även en rad program med titlar som Marknadskommunikationsprogrammet eller Masterprogram i Marknadsföring. Det är vanligt att marknadschefer har en gedigen arbetslivserfarenhet när de tillträder. Det existerar även en rad möjligheter för dig som vill fortbilda dig inom marknadsföring vid en fristående skola eller via en KY-utbildning.

Spännande möjligheter på en bred arbetsmarknad

Spannet mellan vad marknadschefer inom olika organisationer arbetar med är stort. Detta leder många spännande jobbmöjligheter och möjligheter att jobba inom en sektor som passar dig. Många marknadschefer arbetar i storstäderna. Kanske drömmer du också om att jobba som marknadschef i Stockholm? Trots att yrket är populärt och konkurrensen om jobben är stor så finns det goda möjligheter att hitta lediga jobb som marknadschef i Göteborg eller att jobba som marknadschef i Malmö. Löneläget i de större städerna är generellt bättre än på mindre orter. Även ute i landet finns det många intressanta möjligheter både inom en expansiv privat sektor och inom den offentliga sektorn.

Här hittar du marknadschefsjobben

På ledningsjobb.se har vi samlat lediga jobb som passar dig som söker marknadschefsjobb. Hos oss hittar du de senaste jobben samlade på ett och samma ställe. Vi är marknadens ledande nischade jobbsajt, här hittar du jobb som passar dina ambitioner och erfarenheter. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

Om oss 15 lediga tjänster

Malmö stad

53 lediga tjänster

Husqvarna Construction

2 lediga tjänster

Sollefteå Kommun

5 lediga tjänster

PV Systems AB

1 lediga tjänster

Frösunda

Om Frösunda 37 lediga tjänster

Tipsa mig om nya jobb!

Bevaka sökning

Arbetsgivare i fokus

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 55 lediga jobb

Tegelhagens skola

Tegelhagen ligger i ett lugnt bostadsområde i södra Sollentuna, i en naturskön omgivning med närhet till skog, äng och sjö.  Skolan är fr.o.m. 2017 under ombyggnation. Verksamheten är då evakuerad till två nybyggda modulskolor i närområdet.

Tegelhagens skola

Tegelhagens skola har just nu 6 lediga jobb

Malmö stad

Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer.

Malmö stad

Malmö stad har just nu 53 lediga jobb

Elektroskandia

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Verksamheten omsätter KSEK 5.800.571 (2016) och vi har 790 medarbetare på 48 platser runt om i landet.

Elektroskandia

Elektroskandia har just nu 1 lediga jobb

Danderyds Sjukhus AB

Vill du bidra med din kompetens, utvecklas och växa på en arbetsplats där dina idéer och initiativ välkomnas och tas till vara?
Välkommen med din ansökan!

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB har just nu 21 lediga jobb

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Det är viktig för oss att alla medarbetare inom SBC känner sig uppskattade och delaktiga. Vi jobbar ständigt med att tydliggöra medarbetarnas bidrag till företagets långsiktiga mål och Vision. Vår tro är att engagerade och nöjda medarbetare ger nöjda kunder och vi jobbar aktivt med frågor som rör detta.

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB har just nu 3 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.