ledningsjobb.se

Lediga jobb som Restaurangchef

Jobba som restaurangchef och inspirera andra

Med ett jobb som restaurangchef i dagens Sverige får du ta del av mängder av möten och problem som måste lösas. Människor kommer och går, både gäster och personal. Var grundpelaren i en restaurang och se vikten av samarbete.

En restaurangchef måste vara problemlösare och lyhörd

Med ett jobb som restaurangchef kommer mycket ansvar, mycket stress och med rätt arbetsstyrka också mycket nöje. En restaurangchef måste lyssna på allas röster och tankar, måste kunna lösa problem på plats och vara både snabb- och nytänkande. En bra människokännedom behövs också då du kommer att möta dels gäster från alla delar av samhället men också en hel del personal som kommer och går. Arbetsintervjuer är viktiga då personen som anställs måste fungera ihop med övrig personal. Att vara restaurangchef innebär ett övergripande ansvar för personal och ekonomi.

Läs merVisa mindre ...

Vägen till restaurangchef

För att söka arbete som restaurangchef krävs många års erfarenhet inom restaurangbranschen. Man brukar säga att 10 år i branschen är ett minimum. Det finns en hel del utbildningar som specialiserar sig på just restaurangchefer. En gymnasieexamen inom hotell- och restaurangprogrammet är alltid en bra start, men inte ett måste. Många är de chefer som har arbetat sig upp inom branschen, hoppat från restaurang till restaurang och kanske jobbat utomlands för att skaffa sig mer erfarenhet. Det finns även kurser och program inom ledarskap, vilka ofta är utformade så att man kan jobba under tiden man studerar.

Fokus i storstäderna

Då nya restauranger poppar upp här och var ligger oftast fokus på de stora städerna. Det finns nästan alltid lediga jobb som restaurangchef i Göteborg då efterfrågan på nya restauranger och barer har skjutit i höjden på senare år. För den som satsar på en längre karriär inom branschen är ett jobb som restaurangchef i Stockholm ett stort plus att ha på sitt CV då huvudstaden räknas som en av de mest nytänkande och gastronomiska platserna i norra Europa. Att jobba inom restaurang är oftast stressigt och obekvämt, detta innebär en stor omsättning på personal. Folk flyttar, byter jobb och lämnar branschen, vilket ger plats för nya förmågor.

Ett globalt yrke

På NetJobs.com finns massor av lediga restaurangchefsjobb. Sök idag så kan du inom kort jobba med ditt drömyrke. Yrket är en möjlighet att träffa människor från hela världen eller varför inte upptäcka världen med jobbet? Marknaden är bred och det finns restauranger som specialiserar sig på olika typer av matlagning och drycker.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Trafikförvaltningen, Region Stockholm

2 lediga tjänster

Iris Sverige AB

12 lediga tjänster

Vattenfall AB

32 lediga tjänster

Centric Care AB

85 lediga tjänster

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

5 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 32 lediga jobb

Systembolaget

Systembolaget har ett viktigt uppdrag – att begränsa alkoholskadorna i Sverige. Vi ska informera om risker med alkohol, sälja med ansvar och samtidigt ge bra service.

Systembolaget

Systembolaget har just nu 3 lediga jobb

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 800 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor (2018).

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB har just nu 3 lediga jobb

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds sjukhus är ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi bedriver universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste folksjukdomar. Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsamman

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB har just nu 17 lediga jobb

ValueOne AB

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. 

ValueOne AB

ValueOne AB har just nu 8 lediga jobb

Relita Industri & Skadeservice AB

Relita löser dina problem inom industriservice, skadeservice, fastighetsservice, fastighetsjour, sanering m.m. Dygnet runt! Vi har kontinuerligt utvecklat vår maskin- och fordonspark till att idag vara en av de mest omfattande i vår bransch.

Relita Industri & Skadeservice AB

Relita Industri & Skadeservice AB har just nu 0 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.