ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lediga jobb som Restaurangchef

Jobba som restaurangchef och inspirera andra

Med ett jobb som restaurangchef i dagens Sverige får du ta del av mängder av möten och problem som måste lösas. Människor kommer och går, både gäster och personal. Var grundpelaren i en restaurang och se vikten av samarbete.

En restaurangchef måste vara problemlösare och lyhörd

Med ett jobb som restaurangchef kommer mycket ansvar, mycket stress och med rätt arbetsstyrka också mycket nöje. En restaurangchef måste lyssna på allas röster och tankar, måste kunna lösa problem på plats och vara både snabb- och nytänkande. En bra människokännedom behövs också då du kommer att möta dels gäster från alla delar av samhället men också en hel del personal som kommer och går. Arbetsintervjuer är viktiga då personen som anställs måste fungera ihop med övrig personal. Att vara restaurangchef innebär ett övergripande ansvar för personal och ekonomi.

Läs merVisa mindre ...

Vägen till restaurangchef

För att söka arbete som restaurangchef krävs många års erfarenhet inom restaurangbranschen. Man brukar säga att 10 år i branschen är ett minimum. Det finns en hel del utbildningar som specialiserar sig på just restaurangchefer. En gymnasieexamen inom hotell- och restaurangprogrammet är alltid en bra start, men inte ett måste. Många är de chefer som har arbetat sig upp inom branschen, hoppat från restaurang till restaurang och kanske jobbat utomlands för att skaffa sig mer erfarenhet. Det finns även kurser och program inom ledarskap, vilka ofta är utformade så att man kan jobba under tiden man studerar.

Fokus i storstäderna

Då nya restauranger poppar upp här och var ligger oftast fokus på de stora städerna. Det finns nästan alltid lediga jobb som restaurangchef i Göteborg då efterfrågan på nya restauranger och barer har skjutit i höjden på senare år. För den som satsar på en längre karriär inom branschen är ett jobb som restaurangchef i Stockholm ett stort plus att ha på sitt CV då huvudstaden räknas som en av de mest nytänkande och gastronomiska platserna i norra Europa. Att jobba inom restaurang är oftast stressigt och obekvämt, detta innebär en stor omsättning på personal. Folk flyttar, byter jobb och lämnar branschen, vilket ger plats för nya förmågor.

Ett globalt yrke

På NetJobs.com finns massor av lediga restaurangchefsjobb. Sök idag så kan du inom kort jobba med ditt drömyrke. Yrket är en möjlighet att träffa människor från hela världen eller varför inte upptäcka världen med jobbet? Marknaden är bred och det finns restauranger som specialiserar sig på olika typer av matlagning och drycker.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Arbetsmiljöverket

1 lediga tjänster

Sollefteå Kommun

13 lediga tjänster

Vattenfall AB

128 lediga tjänster

Pensionsmyndigheten

4 lediga tjänster

Iris Sverige AB

11 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Pensionsmyndigheten

Vill du jobba i en miljö med stimulerande arbetsuppgifter? Pensionsmyndigheten är en bred verksamhet med många olika kompetenser. Vi erbjuder dig möjlighet att påverka och samtidigt utvecklas i din yrkesroll.

Pensionsmyndigheten

Pensionsmyndigheten har just nu 4 lediga jobb

Systembolaget

Systembolaget har ett viktigt uppdrag – att begränsa alkoholskadorna i Sverige. Vi ska informera om risker med alkohol, sälja med ansvar och samtidigt ge bra service.

Systembolaget

Systembolaget har just nu 31 lediga jobb

ValueOne AB

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. 

ValueOne AB

ValueOne AB har just nu 29 lediga jobb

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds sjukhus är ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi bedriver universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste folksjukdomar. Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsamman

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB har just nu 30 lediga jobb

Arbetsmiljöverket

Vi jobbar för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet. Hos oss bidrar varje medarbetare med sin unika kompetens till vårt viktiga samhällsuppdrag. Vill du också vara med och göra skillnad?

Arbetsmiljöverket

Arbetsmiljöverket har just nu 1 lediga jobb

Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lantmännen

Lantmännen har just nu 0 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält *Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.