ledningsjobb.se

Lediga jobb som Restaurangchef

Jobba som restaurangchef och inspirera andra

Med ett jobb som restaurangchef i dagens Sverige får du ta del av mängder av möten och problem som måste lösas. Människor kommer och går, både gäster och personal. Var grundpelaren i en restaurang och se vikten av samarbete.

En restaurangchef måste vara problemlösare och lyhörd

Med ett jobb som restaurangchef kommer mycket ansvar, mycket stress och med rätt arbetsstyrka också mycket nöje. En restaurangchef måste lyssna på allas röster och tankar, måste kunna lösa problem på plats och vara både snabb- och nytänkande. En bra människokännedom behövs också då du kommer att möta dels gäster från alla delar av samhället men också en hel del personal som kommer och går. Arbetsintervjuer är viktiga då personen som anställs måste fungera ihop med övrig personal. Att vara restaurangchef innebär ett övergripande ansvar för personal och ekonomi.

Läs merVisa mindre ...

Hittade inga jobb som passar din sökning.

Vägen till restaurangchef

För att söka arbete som restaurangchef krävs många års erfarenhet inom restaurangbranschen. Man brukar säga att 10 år i branschen är ett minimum. Det finns en hel del utbildningar som specialiserar sig på just restaurangchefer. En gymnasieexamen inom hotell- och restaurangprogrammet är alltid en bra start, men inte ett måste. Många är de chefer som har arbetat sig upp inom branschen, hoppat från restaurang till restaurang och kanske jobbat utomlands för att skaffa sig mer erfarenhet. Det finns även kurser och program inom ledarskap, vilka ofta är utformade så att man kan jobba under tiden man studerar.

Fokus i storstäderna

Då nya restauranger poppar upp här och var ligger oftast fokus på de stora städerna. Det finns nästan alltid lediga jobb som restaurangchef i Göteborg då efterfrågan på nya restauranger och barer har skjutit i höjden på senare år. För den som satsar på en längre karriär inom branschen är ett jobb som restaurangchef i Stockholm ett stort plus att ha på sitt CV då huvudstaden räknas som en av de mest nytänkande och gastronomiska platserna i norra Europa. Att jobba inom restaurang är oftast stressigt och obekvämt, detta innebär en stor omsättning på personal. Folk flyttar, byter jobb och lämnar branschen, vilket ger plats för nya förmågor.

Ett globalt yrke

På NetJobs.com finns massor av lediga restaurangchefsjobb. Sök idag så kan du inom kort jobba med ditt drömyrke. Yrket är en möjlighet att träffa människor från hela världen eller varför inte upptäcka världen med jobbet? Marknaden är bred och det finns restauranger som specialiserar sig på olika typer av matlagning och drycker.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Gästrike Vatten AB

1 lediga tjänster

Norrtälje kommun

Om Norrtälje kommun 30 lediga tjänster

Malmö stad

93 lediga tjänster

Husqvarna Construction

4 lediga tjänster

Vattenfall AB

60 lediga tjänster

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

23 lediga tjänster

Tipsa mig om nya jobb!

Bevaka sökning

Arbetsgivare i fokus

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Det är viktig för oss att alla medarbetare inom SBC känner sig uppskattade och delaktiga. Vi jobbar ständigt med att tydliggöra medarbetarnas bidrag till företagets långsiktiga mål och Vision. Vår tro är att engagerade och nöjda medarbetare ger nöjda kunder och vi jobbar aktivt med frågor som rör detta.

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB har just nu 4 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 60 lediga jobb

Atea Sverige AB

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden.

Atea Sverige AB

Atea Sverige AB har just nu 12 lediga jobb

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 730 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 4,5 miljarder svenska kronor (2016).

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB har just nu 6 lediga jobb

Tegelhagens skola

Tegelhagen ligger i ett lugnt bostadsområde i södra Sollentuna, i en naturskön omgivning med närhet till skog, äng och sjö.  Skolan är fr.o.m. 2017 under ombyggnation. Verksamheten är då evakuerad till två nybyggda modulskolor i närområdet.

Tegelhagens skola

Tegelhagens skola har just nu 4 lediga jobb

Danderyds Sjukhus AB

Vill du bidra med din kompetens, utvecklas och växa på en arbetsplats där dina idéer och initiativ välkomnas och tas till vara?
Välkommen med din ansökan!

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB har just nu 37 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.